9.3.15

EESYA TURNS 3!

Assalammualaikum blog ku yg kuwinduiiii!!!!

okeh, nak wat post pasal anakku eesya yg dah 3tahun!! waaa da besooo!! dlu time nie aku dah peknen lg..wakakka!!! xpe2, blom rezki lg kan...;)

Kitorg xwat celebration beso2 pon kat dia mase bday dia baru nie (12.2.2015) sbb plan nak order kek/cupcake then anto kat skool dia jer, bg dia celeb ngan kekawan..sonok gak tu kan! aku suh cikgu dia share pic.. amboiii bkn setakat share picx siap voice calling lg ngan aku hari tu..sporting towl cikgu dia! hehe... bg can kat bday girl!

Blk skool ptg tu, aku xcited nak tnjuk cupcake plak kat dia..hehee.. pstu mlm g mkn kfc jer sbb nye bday girl mtk mkn ayam.. bdk2..standard lah tnye nk mkn ape, sume ayam..sudahnye bkn mkn sgt pon..main je lebih!

Owh ye, adiah bday girl aku belikan converse je..dah lame ngidam..eh bkn anak ngidam, mak pak yg ngidam! ngheeeeee :P
hadiah tetap kene beli utk 2 org yer..beli 1 kalu mmg gadoh besar la jwbnye!hahahaa!!

klah, xtau dah nk bebel ape... ermm igt kalo ade rezeki nti bday celebration share ngan bday balqis je, wat skali sonang!!

okeh pic bnyk nih!
aku maleh nak pilih2 :P










 























No comments:

Post a Comment

haa..komen!komen!