19.11.14

Convocation & Concert kakak ;)

Alhamdulillah syukurr anakku balqis da slmt tamatkan alam skola tadika nye.....

Yg paling hepi bile dia bgtau exam final yr nie dia dpt no.1! hu3 siyes la mama ngan papa xcaye kan! hahhaa!!! benonye soronok utk dia tp xde la nak tnjuk sgt kan..haha cover line gituu :P

Lps tu ade skali mase amik balqis blk skola sngh jap tgk dia practice dance utk konsert jmpe cikgu umi (owner skola).. tu yg dia confemkn mmg balqis dpt no.1.. hehe Alhamdulillah...
Yg pnting peratus markah dia naik, bkn no tu jd ukuran...

So ahad lps dia skola wat graduation & concert skali kat kde, ampang.. mmg biase wat kat situ pun..sng & selesa..

Balqis wat 2 show, 1st menari dangdut & 1 lg tarian hindi! waaaa xcited tol kami sume tgk show diorg..siyes pndai menari...kalo aku wat mau pengsan sume org kat situ kot!hahhaaaa!!
Yelah tmbh2 lg balqis kan spt yg dikenali ala2 boyish gitu.. hobi pon main bola!hahaha!! dan2 bile menari kemahennn ko!! t'kejot sume org! hehee.. bangga mama kakak dpt wat bagus cmtu.. bkn la aku bngga anak pndai menari, tp bangga sbb tgk effort dia nak wat sebagus tu..sbb mayb dia sndri tau badan dia xselembut org lain sbb tu dia cuba gak wat btol2 kn...hewhewwww ;)

Ape2pon sbg parents kami akan support sebaik mungkin ape yg anak2 suke buat, kalo xbtol, kte nasihat btol2.. bg guide stp ape yg dia nak buat tu... yg pnting pelajaran tu diutamakan btol x! yg lain2 tu as hobby, atau isi masa lapang jer mmg xde mslh kan? parents pon kene phm gak, kids nowadays bkn cam kte dolu2..xleh nak control lbh2 sgt..yg pnting kte pantau & nasihat baik2..

okeh jom la tgk pic balqis mase ari convo tu..wahhh convo giteww..(opsss hrp2 b'jaya smp convo smp ke menara gading yer nak;))


bekpes dlu!
kang sume menggigil lapo..dah tau sbb da tau mcm last yr tngu lame nak mkn,
sbb diorg cover lunch jer, bekpes xde..

okeh bg mama & adik selfie 1!heeee 

ngan papa plak..
eh eh tgk la c eesya tu.. mmg hobi skang wat memek muke mcm2! 

haa yg nie kat bilik persalinan plak!
balqis da pesan kat aku siap2 soh tgk dia bersiap sbb dia kate
last yr aku xdtg pn tgk dia bermekap!
hu3., yolah anakkk

yayy! da siap, now tngu turn nak perform 1st show
yg nie tarian dangdut..
pic xde plak.. tp video ade..
nti nak try upload ;)

oke yg nie dia perfom tarian hindi..
adoiiii pndai sunguh bdk2 nie menari tau..
yelah bdn pun lembut jer lg..kalo dah practice hari2 mau x cantek tarian diorg! 

alahaii besnye korang..kecik2 da convo, dpt pakai jubah convo!







k lah, bnyk lg pic tp xlarat nak upload sume!hahha tah pape..
ckup la tgk pic2 penting nie ek ;)
apepun, mekaseh sume kwn2 & family yg wish kat balqis..

haa lps nie pk nk msuk drjah 1 plak yer..
waa xcited nyee!!!