3.10.14

tragedi oktober 2014 = minyak naik doposen!!!

Tragedi Oktober 2014!!! minyak naik lg 0.20sen!! oppsss subsidi dikurangkan.....ohohooo terima kasihhhh kamu2!! anda mmg ohsemm lahh!! cehhh!!!

Apelah nak jd ngan mesia nie kan.... ckuplah dgn minyak naik 0.20sen tu, maka secara automatik nye sume harga brg, servis, kos akan naik juge!! bes2!!

Bisinglah, perli lah, post la ape pun kat laman sosial tu, igt 'diorg' senang2 ati nak dengar?? soriii sket okeh! harapannn!!

Ok, yg naik tu confem dah naik, langit runtuh pn xde makna akan turun blk. so, kte sbg rakyat marhaen nie kene pk cmne nk survive dgn sume kenaikan tu... mmg la nmpk dr mata kasar xde ape sgt ngan 0.20sen tu tp kalo dah sume bende nak naik jugak mmg terasa sgt la kan..abis tu igt ade org meniaga nak rugi ker? haruss takkk kannn!!!

Nie mlm td g isi mnyk after naik doposen tuh, kat caltex area umah aku..biase kalo ari keje aku g isi kat shell je sbb mmg lalu sg.chua tu..tp yg aku pasan kalo aku isi mnyk caltex mnyk aku lg save + lg lancar pemanduan gittew! hehe.. tah kat mane yg lancar pn aku xtaw :p
Isi rm50 xfull yer kwn2!! b4 nie kalo isi bnyk tu harus la hmpir2 full kan..now no!no!jgn berangan lg...



No comments:

Post a Comment

haa..komen!komen!