23.10.14

n3 panjang..kursus kat melaka..

Wiken lps kitorg 1 unit sume g kursus kat Melaka..sume pegi sbb melibatkn keje kitorg so opis adelah kosong lps lunch time jumaat tu..hehe..sakit mata jer unit2 lain tgk kitorg kursus bwk family! haha mane x nye b4 nie sume kursus wat ari keje cmne nk bwk family..nie dah wiken harus la kan angkut family.  Tp ade jer yg pegi single2 xbwk family..ikot suke nk bwk ke x...

Jumaat tu ren mmg da cuti, so aku blk tgh ari tu siap2 sume, amik bdk2 tros jln..ren xnk g lmbt takot melaka tu jem.. tu pun halfway ujan lebat gile..
Smp2 tros check in.. bdk2 tgk kat toilet ade bathtab laju je diorg g berendam.. aku siap2 gak sbb mlm tu tros ade kelas..
Eh lupe lak 1st day tu kitorg mkn kat asam pedas melaka jr. btol2 dpn melaka mall.. akcelli kursus aku tu mmg ade sediakan mkn tp utk peserta kursus je lah, family x include.. so xsdp la kalo aku g mkn sorang kn, tu yg kuar mkn..
Food lain mmg da standby bwk cam biskut2, kopok2.. bole la diorg mkn smntra aku g kelas tu kn..


nie otw, g mkn dlu kat bangi..



oke, ready nk gi kelas mlm ;)
lame wey xgi kelas mlm!hehee..


2nd day tu, ren beli kupon bekpes utk dia & balqis.. so turun la beramai2 mkn bekpes pg tu.. lps tu aku tros g kelas lg.. ren mmg da jnji nk bwk bdk2 g pool.. tu yg xmndi pg sume tu..hehe

dlm kelas 2nd day..



yayy! anak2 papa bwk gi mndi!
sonok kowang ek!
huh mama jeles hokkay!!
pic nie sume ren snap bg kat aku ..huhu



amboii lepas mndi, main playground plak!


mkn dlu kat cafe hotel..
heaven korang ek!!




yayy mama lunchtime! 
bole join korang lepak!hahahaa!!!


nahhh sambung berendam dlm toilet!!
bdk sorang nie celik mata jer mintak mandi!!
amboiii!!!
nti papa kayo kte mtk wat bathtab dlm toilet umah oke!kekekee


Kitorg xsabo nk abis kelas sabtu tu sebenonye sbb mcm2 program da dlm pale otak ktiorg nie!hahaha igt pas kelas ptg tu tros nak terjun pool pstu siap2 g mkn kat muara sg.duyung! waaa xsaboo!!hehehe over tau mak2 nih!!

haaa abis kelas jer, msuk bilik xtngu dah tros tuko bj nak mndi!
nie sume group ktorg jer nie!hehee




Dpt la mndi sejam cmtu..jadikla kn.. sok xdan la nk mndi dah..
Siap2 kitorg tros gerak g muara sg.duyung tu..
Tp da boking dlu takot full sbb da tau da mmg full kan mlm minggu tuu..
tu pn kitorg smp2 mmg kene tngu gak..gile beratur pjg nak order pun..
aku cam biase papehal bab2 order seafood nie mmg bg kat ren la kn..

nie sume group aku! lbh 30 org!hehee..





 

Blk tu kitorg bersepah2..ade yg blk karok, ade yg blk tido..
kitorg nk g naik cruise..hrp2 ade lg la..

yayyy lagii!!
sbb dpt naik boat..tu pun yg last..kol 11!
kalo xdpt..frust gak la sbb nie dah kali bape plan nk naik..






sowonoknye kalo bff yg lain join gak..lg meriah kann!
tp xpela nk wat cmne..
nx time kte plan elok2 k ;))

Esok last day, ade 1 lg kelas last..
ngantoknye...hu3 mne xnye blk hotel kol 12 kot!
nasib 1 kelas jer, pstu check out tros!

owh kitorg lps check out sngh mahkota parade..
lame gile kot xpegi situ..
last dolu2 zaman bile tah xigt!hehee
g mkn dlu kat secret recipe b4 blk..
ngantok gile wey blk tuu..sian ren..penat lg.. kene drive lg..hu2..tqvm syg sbb memahami...
tq gak anak2 sbb teman mama g kursus...
lebiu allss!!! mmuahhhhxxxx!!



ok dah penat gak!


No comments:

Post a Comment

haa..komen!komen!