13.10.14

Meriahnye sabtu aku!!!

Sabtu adelah xgi memane sbb kembo aku & anak2 dia tido umah dr jumaat mlm tu.. biase la da cuti wiken mmg nak main jelah bdk2 tu..

Ren g keje sabtu tu bwk skali keta aku sbb nk servis, dan yang besnye mase nak g kedai nk beli lauk tu aku nk guna keta kembo aku dan2 xleh start! try2 xleh gak..sah battery kong! lgpn dia kata xpnh lg tukar btry..sah lettew! hu3..so nk guna keta ren yg dlm garaj tu pn mmg xbole la kan dah kate akak aku parking keta dia mmg blocking! udahhh cmno nak masak lunch??? nk tngu ren mmg lmbt la..kang jap lg sah bdk2 mtk nasik!

Udahnye aku selongkar la petiais tu tgk ape yg ado! yg ado hanyelah daging, daging, dan dagingg!!! hahaha!! pas raye korban katekann....bnyk ler stok daging aku!! xde la daging je, adela tulang, hati sket..hehee...
So msk ape yg ado maka jadikla sup tulang, sayo campo (sayo mano yg ado sume aku humban goreng skali!), pastu daging goreng kunyit & hati campo limpa msk kicap!! yayyy meriah bukannn??
siap aku wat ais blended bagai ari tu.. dah kate sume brg ade! waa puas ati aku! owhh yer aku kan coffee+choc addict ! yummss!!!

Lps siap msk, ren pn blk koje... dan laki ku yg baik ati ittew tu pun tolong la settlekan battery keta kembo aku yg kong tu! pkai call jer pun member kat workshop dkt ngan umah aku tu..tros member dtg bwk btry n tukar dpn umah jer!hehehe sonang! tq syg! mmuahhhhxxx!! :P

Bdk2 plak yg da konyang sonang ati tu pun mintak mandi pulakkk!! nie idea anak aku la nie! nk mandi kat kolam yg anty seha bg (eh! igt plak tu sape yg bg, siap mentioned nama lg!) hmm mndi jelah nak oii..dah kate mama pun mmg mls nak bwk g b'kelah2 bagai skang nie..hu3




No comments:

Post a Comment

haa..komen!komen!