8.10.14

cheese nan meleleh @ medan tunku

Alhamdulillah...tercapai hasrat tekak aku nak mkn cheese nan meleleh..hehe... siyes weh lame dah dok tgk pic org g mkn kat situ..aku nak gokk!! hiiiii

Jumaat lps b4 blk 'kampung' kitorg sngh medan tunku sbb nk mkn cheese nan tu.. ajak la skali family ren join.. yelah dah kat kl kann..
Ren suh try booking dlu kot bole kan! laju la aku google no. tepon kedai tu! takot ramai kang xdpt table xpun kene beratur pjg! igtkan xbole reserve, rupenye bole! wahh senang!! aku sokaa!!

Smp2 situ da dpt table, yelah dah reserve kan! pstu br order..tgk cam lembap gak kedai tu sbb org ramai, pekerja sket je! pstu br la adik2 & mak ren smp..

Nak ikotkan zaman aku kecik2 dlu slalu je dtg situ sbb mmg tmpt tula bapak aku slalu parking keta pstu jalan kaki gi psr malam jln tar tu..tp mmg dah berkurun la xpegi kan..sjk memasing da beso pjg & beranak pinak nie..ren plak mmg xsuke gi jln tar tu..hu3... cian aku kan..eh tetibe!








sebenonye bnyk lg order menu lain..mcm yg sedap kima daging la.. 
pstu ade nasik briyani kambing & ayam, nan lain2 mcm garlic tu..
1 lg kedai cheese nan nie ade branch lain kat setapak,kl & area masjid india.
korang google je RSMY msti jmpe details ;)



No comments:

Post a Comment

haa..komen!komen!