29.9.14

wiken kitorg!!

Citer wiken aku:

Sabtu: Ren as usual keje half day & half day lg celebrate bday bos dia dgn pegi bermain golf! haihhhh xcelebrate bday bos pon pegi main jugekk..hu3.. eh keje la tu katenye..:p
So, whole day tu mmg dok umah jer kami 3banak..xkuar even ke kedai pon...aku malas! lgpun bnyk keje umah nak dibuat..anak2 xpelah tgh eksaited main playdoh tu..hu3..almaklom da lame xmain gitu la diorg... so ok la kan..xde la diorg bosan sgt..lgpun mlm semalam tu dah bwk diorg main playground indoor kat jj tu..
Memandangkan ren pn blk da mlm, aku mls nak masak beria2, aku goreng ayam rempah msk nasi. dah. aku plak tetibe teringin beno nk mkn soto..ayam ade, tgk kat laci nasik impit ade lg sket so jadik la tu.. kacang tanah mmg ade yg da goreng lebih raya ari tu & yg pnting opkos la sambal kicap pon balance raya ari tu!hahaha jimat bkn? yg pnting msuk petiais..hehee..
Last2 ngan bdk2 tu skali dok mkn soto jer..nasik dah xmkn! diorg mmg suke sup2 nie..br laju sket mkn tu..kalo x alahai bercinta nak abiskan nasik separuh tu jer pun!
Malam pn xpegi mane...bosang gak benonye!hahahaa!! xsah 1 ari xkuar koo!!

Ahad: Pepagi ren da kuar ade survey kat umah customer dia..org tu nak pindah dubai.. so blk tu dia beli bekpes siap2 kat bangi tu..
Lps mkn kitorg melepak jer xde wat ape, eh tp aku bz gak basuh kain itu ini..xde istilah xde wat ape2 ye bg seorg isteri..hu3...
Smp tengahari sume da kenyang, baring2 dan sume tertido smp kol 3 ko!! balqis sorang je xtido! bdk tu mmg tahan mata kalo xtido siang pun..yelah da beso...dok sebok layan ipad jer..bkk utube tgk citer2 feveret dia..
Dan2 t'sedo tros aku naik solat & siap2 nak kuar mkn! lapo wehhh hahhaa!! 
Plan nk g p'jaya mkn kat presint diplomatik tu..nasik arab kot sbb xpenah try lg kat situ.. owh ye, kitorg mmg suke mkn nasik arab yer;)
Alaa..tp ren xsuke sgt, xbpe sodap katenye compare to bnyk kedai lain yg kitorg da pegi:( ok la xpe juz give'it try.. xsuke lengkali xyh pegi lg kannn?

Pas mkn nak bwk bdk2 g dataran p'jaya plak..ari tu g da mlm jem xhengat!! nie g awal sket dgn harapan xde la jem sgt...
owhh besnye kat situ!! mcm2 adoo!! basikal, roller blade, giant bubble & mcm2 lg!! anak2 sonok, mama pon sewonokk!!hehee nak pegi lg la nti kalo free2!!

Pic adelah banyakkkk sbb aku maleh nk pilih2! hehe..tp pic aku bwk beskal yg ade 3seats tu xde plak! lupe nak snap! bess woo bwk beskal ngan anak2.. nx time pegi nak men roller blade plak! ok aku eksaited sama ngan anak2 aku! hoyeahhh!!

























No comments:

Post a Comment

haa..komen!komen!