25.9.14

Susu coklat balqis

Aku xtau nape bln nie payah beno nk cari susu balqis! Opss! Hehe yer2 kakak balqis masih menyusu :p 
Tp yg dia minom nie susu coklat tp dlm botol.. Tp no worries kami da set till end of tis yr je dia membotol! Hehe 
Susu coklat still cont minum la tp dlm cup ok! 

Biase ade je susu tu kat mane2. Kat 99speedmart ke, kat tesco ke ade je tp siyes mmg ssh cr baru2 ni, yg ade pn yg pek kecik mcm nk travel tu & yg perisa vanilla.. So da xde gak tu beli jelah yg kecik sbb susu putih dia tamo dah..

Tp ari nie kebetulan g 99speedmart kat area umah aku nie ade plak! Siap ade freegift lg! Haa haruss la aku amik 2pek skali dah kate ssh sgt nk dpt kn! 

Yer nilah susu yg balqis minom tu, fernleaf calciyum! Yummyy!!


No comments:

Post a Comment

haa..komen!komen!