30.9.14

Shiba's baby shower!

Bff aku shiba da nak b'salin anak last pas raye haji nie......haa tau anak last sbb tu nti dah 3x czer so doktor akan tros ikat peranakan dia.. kalo nak ikotkan mcm tulah kes aku nti..mmg kalo dah 3x czer doc akan advice utk tros ikat sbb da xbole b'salin lg kan..

So aku, nana & pn.linda plan nak kuar mkn ngan shiba & bg hadiah bby yg konon2 nak surprise laa kan!hehee..rase mcm m'jadik gak la sbb kitorg da sorok adiah tu kat carboot, so dia xnmpk la..hehe

Kitorg g mkn ngan padi, galleria tu jer sbb dkt n senang!

Moga dia slmt b'salin..aminn...











No comments:

Post a Comment

haa..komen!komen!