27.9.14

Meroyan sebentar @distrokl !

Sekian lame (lame xlame stgh tahun gak la) aku mengidam nak sarung  kasut2 kat distrokl tu weyh!!! Mane xnye mse tu dok la ngadap pic2 kat ig distrokl tu smbil meleleh2 airliuq aku! Hahaa tipuuu!!!

Tp siyes weyh kasut dia gile kentang lawo!! Yg buat aku leleh tu sbb kasut dia leh custom made utk 1family comeyy cam iolss nie!! Kahhhh berangan sgttt!!! 

Td lunch time benonye xplan pn nk g bangi gateway tu.. Sje g mkn laksa & cendoi bwh pokok je pon.. Abih tu dah tgk awal lg merayap ler ape lg kannn?? Hehe.. 
Udah smp situ merewang la msuk kedai tudung, belek2 bj, lepak minom coolblog smbil teman bff mkn kebab (berzaman nunggu kebab siap!), tetibe kuar cite psl distrokl!! Lohhh awatla  xtringat dr awal!! Ishhhh ape lg zasss la kitorg carik kedai tu!! 
Dah kate memasing xpnh smp, dok la tgk ig jer kn...

Smp2 je xde customer lain, owhhh sewonoknye kitorg ber3 men testing sume kasut2 yg adoo!! Gile comfy kot! Dah la tu design cntek gile!! Aku meroyan jap disitu smbil posing2 dpn cermin yer :p

 Adoii pesal pjg sgt aku membebel nih?? Nk citer psl kasut je pon! Ahaksss!! Tu namenye eksaited sbb t'lampau lama tringin+mengidam koo! Skali dpt haa cmni la gayanya!!

Opss aku xbeli pn yer! Haha poyo kan! Almaklom xde plan pn nk beli, sebok nk test rasa kesedapan dia jer, yg beli design hot belang2 tu ialah mak yong nana tu.. Hehe ;)

Eh melangit sungguh kn aku puji distrokl nih!! Mcm dpt payment pon! Hehehe... Nk wat cmne da mmg aku suke pn cuma lom rezki lg nk beli.. InshaAllah ade rezki akan kurembat jua... Peace✌️










No comments:

Post a Comment

haa..komen!komen!