10.9.14

harusss rinduuu ;)

Assalammualaikum wbt....

Aduhaiii windunye nak berblogging semula... siyes! aku mmg rindu nak melepaskan segala yg terbuku di hati, di otak & di jari ku kat blog nih..dlu aku bkk blog nie sbb mmg trend time tu la kan.. tp lps tu siyes best blogging nih sbb kte leh wat diary..kalo bosan2 kte leh jer bace blk ape yg kte tulis.. dan aku akui aku sendiri kalo nak cari pape suke google, so segala mak nenek yg kte post kat blog pun t'masuk dlm google tu tau..tu yg best..aku suke baca blog org, dats y aku suke blogging sbnrny.. rase rugi bile mcm2 kte lalui, even beli & nak share 1 brg tu pun kte x post kat blog...

Bab ade org nak bace @ x tu mmg t'pulang la kan..yg aku tau pengunjung wajib blog aku ialah hsband aku!hahaa!! dlu mase benti blogging dia siap tny lg nape x post ape2 dah..hu3..aku ckp bkn xnk, tp siyes xsmpt.. time aku br msuk keje gomen, bizi tahap gaban! tu kalo citer kat org mmg org xkan p'caye pnyelah! hukhukkk.. xpelah, kte bkn mtk org p'caye pn kan... heheh..yg pnting kte puas ati.tetttttt :p

k lah, dlm pale otak aku nie mcm2 n3 nak buat sbnrny... w'pon bende tu sume dah lps, aku nak gak share xkire!! hehee.. demi memenuhkan semule blog aku yg dah mcm nak arwah nie..huwaaa!!! jgn... aku idop lg ni ha!! makin meriah idop ade la..dr anak sorang smp anak 2 kot haruss la meriah kannn ;)

so, nantikan kemunculan n3 t'baru aku tu yg xleh nak janji lg bile!! wakakkaa!! daaaa

No comments:

Post a Comment

haa..komen!komen!