15.9.14

Birthday party Eirsa Syaurah ;)

Sabtu lps kitorg fullfill invitation bff kat tmn canseri, putrajaya.. dia wat bday anak dia no2, echa.. dah 5thn pun dia;)
Ari tu buat bday anak dia yg 1st kat tmpt yg same gak, so dah tau la tmptnye xyah susah2..hehe last2 minit bole g carik hadiah lg! lgpon hadiah bdk pompuan nie sng sket, bnyk bende leh bg tp kalo boboy aku peningg weh!! almaklom xde rezki dpt boboy lg...

Party start kol 4 so dlm 4.30 gak kitorg smp..sje bg lmbt2 sket..segan awai2 sume family dia jer kang mcm ari tu...
Tp smp2 sane eh mcm ramai dah plak..haha sabo jelah! bff yg lain pn xsmp lg so aku pon pe lg menyibokkan diri la ngan family diorg...ari tu dah jmpe skali parents kwn aku nih makanya xde la t'kial2 sgt nak nyembang ;)

Eh xyah la nak taip pjg2 sgt! tgk pic jer udehh!! hahhaa kemahen hepi lg anak2 dpt lepas bebas apetah lg mak2 nye pon gumbira jugaa!!

b'gambo ngan bday gurl kte ;)


oke, mse utk cut cake! 



pndai btol c echa nie posing! 


emmier & eesya ;)
aloloo shuwittnye


ok dah ckup mak2 plak nak gewdix! bluwekkk :P
hahhaa!!!
weh, blk tu ren sound weii..kalo dah jmp bff tu mcm 
setahun xjmpe je prangai memasing! hahaa nasib lerrr :))



yg cun tgh2 tu mak kwn aku nie, adoii jiwa remaja sungguh anty nih!
sporting abehh!! aku sokaaa!!heheee.. 


yg last2 nie sume gambo aku & family jelah..saje memenuhkan ruang!kahhhhh
owh yer, bff yg hujung tu dah nk b'salin nx mth.. 
yg sorang lg pkai bj grey pon peknen gak;)









No comments:

Post a Comment

haa..komen!komen!