18.9.14

1st time @indoor games, times square

Okeh, sile percaya nie 1st time kami sefamily jejak kaki masuk indoor games kat times square tu ek! Tp bkn la 1st time pegi times square tu.. Da bnyk kali la gak, tp jarang2 sgt.. Xtau da bnyk gile kedai bj! Da mcm sg.wang zaman dolu2.. He3..

Cuti hari mesia tu da xde plan nk g mane so bwk la anak2 main dlm tu..
Owh pg2 tu kitorg g bekpes ramai2 ngan family aku kat kedai kelate area umah aku ni, xdela dkt sgt tp bole la.. Yelah mak kan dah dok kat umah abg aku so kalo nak kuar reramai just tngu kembo aku ngan bpk aku dtg dr langat jelah, sng cmtu nak gerak g mane2..
Pas bekpes tu kitorg separate la, diorg g alamanda..

Smp times square pn awl gak dlm kol 11, blom jem pn kl tp smp2 kat dlm indoor games tu bole thn la ramai gak..

Rate utk pakej 1family cam kitorg nie, 2dewasa, 2knk2 = rm106.. Tp tu nak main bkn nye sume free, bnyk gak nk kene topup lg tu.. Pastu bnyk xleh main sbb balqis xsmp tahap min height lg nak main, xkn aku nk g sorang plak.. Last2 main la games family mcm naik train2 tu bole la..

Kesimpulannye, nk pegi situ best kalo reramai sbb br syok ade geng nk main pape😉

Sekian, sy melaporkan. Selamat hari malaysia✌️

Gambo haruss ade yer😜









No comments:

Post a Comment

haa..komen!komen!