8.2.13

Ubat google punye!

Aku jmpe krim nie mase dok google2 psl 'sakit' eesya b4 dia admit tu.
Jmpe 1 blog yg mane owner nye jual krim tu khas utk mslh hidung tersumbat, berkahak, selsema, batuk, resdung dsb..

Aku tros bace details psl krim tu, testimonial & try google lg kot ade info lain yg berguna.
Aku whatsapp ren tny cmne nak try x?
Dia kte ok jer, kte cuba ape slhnye kn.

Ok la cmtu. Tros aku pm owner blog tu (kat fb pn ade) nk order n zassss bayo la!
Sng eh skang nih.. Sume d ujung jari! Amboiii..

Nie la krim nye.. Bahan utama: habatuss sauda
Ehh google jelah korang;)

Harap2 dpt la membantu mslh kitorg nie... Amin...



No comments:

Post a Comment

haa..komen!komen!