10.2.13

Mkn besar @ istana bambu

Alhamdulillah... Dinner di mlm CnY nie dipayung abg aku aka bakal panten..
Di samping nak blanje family, dia nak risik2 rasa makanan & survey harga.. Plan nak wat reception dinner katanye.. Amboiii

Owh xkesah la.. Kami sntsa doakan yg terbaek wat kamu abg...

Lupe lak. Tmpt tu dekat sgt ngan umah mil aku nie. Kat "istana bambu" tuu.. Hehe cam tau2 jer kitorg mlm ni tido keramat ek! Rezeki2... Alhamdulillah..
Aku bwk skali mil & adik ipar yg kebetulan br je smp dr kolej dia..

Mmg dkt tp kitorg xpenah pn try mkn situ. Tp ade la g skali mase wedding kwn ren 2 thn lps wat kat situ gak.

So far mknn dia sedap, pedas & yg pasti harga nye agak memberangsangkan jugak lah! Huhu..
8 dewasa, 3 kanak2 = rm400
Bole tahannnnn.... @__@











No comments:

Post a Comment

haa..komen!komen!