15.2.13

Nur Daneesya Tihani turn 1 year!

Alhamdulillah dah setahun usia eesya anak ke2 kami tu..

Setahun lps 12.02.2012 jam 8.27mlm aku slmt melahirkan dia kedunia ini.. Pengalaman yg berbeza dgn anak sulung...tp akhirnya cara yg sama gak aku lahirkan diorang. Czer lagi... So dah 2x czer ni nampaknye kalo ade rezeki peknen lg mmg xde la normal.. Ke bilik bedah terus la jwbnye.. Huhu...

Bday eesya jatuh ari public holiday.. Mmg da cantek la tu kn! Tp nmpknye plan nk wat majlis utk dia kene postpone smp nx week sbb b4 tu ren kene g sbh lak. So xsmpt la kalo nak prepare pape...xpela, at least nx wk ade mase sket nk plan lg..

Hari bday tu kitorg 1 family jln2 jer.. G mkn, bwk bdk2 g p'ground, papa belikn mainan.. Pastu mlm g mkn kat al- rawsha. Aku yg tetibe teringin sbnrnye! Hehee..

Apepun aku&ren syukur sgt sbb eesya dah sihat.. Sakit nak besar gamaknye kot..
Esok bwk eesya g chekup setahun, nk kene inject tu..

Perkembangan 1thn NUR DANEESYA TIHANI:
> tak bole jln lg.. Still merangkak & memanjat
> makan sume dah bedal! Hehe
> gigi ade 4 btg, 2 atas 2 bwh
> hobi: tgk cite katun, panjat tangga & main ngan kakak dia
> berat bdn xsmp 10kg. Nmpk jer tembam kan?
> dah tau seronok/gelak2 kalo bwk gi playground;)
> susu dah campur. Kat nursery jer minom fm(mamil). susu yg aku perah hari2 juz dpt 2-3 btol & xdpt tampung keperluan dia. Time ngan aku fully bf.

Okeh tu jer la kot..

*n3 mmg lmbt sbb kebizian adelah tahap max kebabomm!!!

Pics mase ari bday girl...














No comments:

Post a Comment

haa..komen!komen!