25.1.13

Yukids Island, One Utama

Salam & Selawat ke atas Junjungan besar Nabi Muhammad S.A.W...

Semalam cuti dah plan ngan kakak sepupu ren nak bawak budak2 g main playground kat OU nunn...
okeh papehal kene confem awal ngan ren dlu..hencik somi ku yg bizi tu papehal mmg gitu yer..planning!!!jgn main terjah2 okeh! kang tak dapek ditunaikan jgn la berangan nak dpt!huhu...gitu yer mcm nak wat appointment keje lak... ok baek boss!!!

gerak dari umah dlm kol 11.30 sbb da janji ngan diorg nak jmpe kat sane jer terus.. zassss skali masuk parking ou tu hambik ko!! gile bapak jem!! dah dkt setengah jam dok buang masa, buang minyak dlm tu kitorg kuar jer tros! dannn bukan pree yer kene bayo gak 2 hengget!
mase turn kuar tu pekerja yg jage parking tu suh masuk 1 opis building tu..owhh pandai pun nak carik alternatif okeh diorg nih! gud!
dan sume keta mcm kambing terlepas kandang la jwbnye! berebut parking yg mmg banyak itu..hehe.. alhamdulillah...dpt gak..

smp2 tros kol diorg tnye location. niat aku time tu 1 jer! makan dulu! lapa gile kot bekpes dah la nugget jer..hehe malas nak beria wat bekpes kang nak kuar smp ke malam2 mau makanan tu sume terbiar jer atas meja..

lps mkn g carik la tmpt tu..same floor jer...senang nak jmpe..
btol2 belakang mac city..

  • skali masuk budak2 kene RM28, mak bapak foc
  • 1 family wajib bawak socks sendiri tau kalo x kene beli RM4 xpasal2!
  • bole kuar masuk bape bnyk kali sesuke ati kamu utk whole day
  • tmpt yg simple & worth it..tp make sure spend 1 ari la..kalo x rugi jerk!
lps puas main tu dlm kol 3 lbh kitorg nak kuar dah dr tmpt tu sbb mak pak nak b'jln pulak..hehe..
smp umah harus malam dan mil pon ikot skali blk kjg...
rindu cucu katenye...

disebabkan kali upload gune pc, nahhh amik ko banyakkkkk pic!hehe..


eesya tidoo lg....

kami nak g ou!!yeayy! 

payah benau nak dpt parking,
nah ambik no lot pon aku snap!
takot lupe diri katenye..heheh 

jommm!! 
                  















dah penat main..jom rilex kat gintell outlet;)


No comments:

Post a Comment

haa..komen!komen!