10.1.13

Umur @ pangkat??

W'pon aku tau xde sorang pn yg bce blog aku nih tp aku tetappp nk gak buat2 tnye soalan!
Hehe.. Jawapannye confirm tak berjawab la kan? Kann??

Arggg xpedulik!!

Okeh gini..

Antara umur dan pangkat, mne yg kte perlu lebih hormat??
Fokus soalan adelah lbh pd ikatan kekeluargaan yg bakal terjalin!". Ewahh gitu yer! ;)

Citer nye gini...
Ujung bln nih family aku bakal g merisik sorang pompuan yakni bakal bini abg aku..
Nak kenal2... Nak bincang2 la katenyee...
Okeh! Bincang pnye bincang insyaallah dpt la tarikh yg bakal ditunangkn diorg berdua nih...
Dah smp situ plan katenye nk kawen dis yr gak.. Insyaallah kalo ade jodoh x ke mana...

Dannnn persoalan yg bakal timbul ialah bakal kakak ipar(sil) aku tu mude 5 thn dr akuuuu...
Owhh apekah aku bakal pngl dia kakak? Kak? Atau nama jerr???

Aku rase la kn, kalo aku pngl dia kak confirm terselit rse segan dihati dia sbb dia dah la mude dr aku.. Dahh kene jd kakak lak xpsl2!! Haha sape suh nak abg aku tu! Dah la kitorg nie beza umo setahun jer pon;p hehe xde la gitu... Sj jer aku..

Tapii xkan aku nak slamber badak lak pngl nama jer sedangkn kalo ikut pangkat dia tu sil aku kn?

Hmmm abess camne??

Ari tu tny gak abg aku cmne.. Dia kata camtu la.. Pngl kakak! Aiyarkkk!! Aku lak yg dah rase lain.. Bkn aku tua dr dia ker? Pesal lak aku yg kene? Aihh payahhh la...

Setakat da 2 kali jmpe nih aku pngl dia nama jer la.. Yela blom tuka status jd sil aku kot! Baru kapel2 ngan abg aku kn..
Dan aku jd problem gak nk bahasakan diri aku ngan dia! Masalah lg disitu yerr.. Dush dushhh!!!

Nampaknye persoalan berat aku ni kene refer pada yg pakar la gayanye ni kn??

Hmm ok! Nti jmpe mak aku tny ape jawapannye yer?yer??
Ceh! Mcm la ade org nk tau! Huhu..

No comments:

Post a Comment

haa..komen!komen!