31.1.13

Tanpa kamu......

Adessss allergic naik balikkk!!! Terseksa jap bile penyakit "datang & pergi" aku nie muncul.. :(
Last aku kene allergic teruk mse blom kawen dlu.. Teruk gile smp 1 badan kene! B4 tu lg la kene mase skola. Igt lg aku time tu bln pose, mak sapukan ubat kat 1 bdn aku nie smbil aku nanges2! Hehe.. Ngade kn!
Mane ade laa.. Bende tu mmg xthn gatal tp xleh garu kang lg merebak..

Nie naik blk.. Tp xde la smp 1 bdn, kene sket2 kat bhgn perut & tgn sket. Aku igt lg dlu doktor tu ckp allergic nie dah ade dlm darah so bile2 dia akan dtg blk... Hu3 sedey gak tp nk wat cmne kn.. Redha jer..

Tp aku da jmpe 1 ubat yg mmg sesuai& mujarab aku pkai time allergic tu naik. Kalo start je naik sekali sapu jer tros ok tp make sure aku jgn garu lah!
Dulu dok keramat senang nak dpt sbb ubat nie aku beli kat klinik kat sana( dkt ngan umah mil) tp skang payahh benau nk dptkn sbb da jaoh kan..
Hari2 kene pesan kat ren kalo g sane jgn lupe beli ubat nie... Siyes aku xle idop tnpa kamu wahai BE cream.....
Waaaaa!!! Cam kekasih dah ko!!

No comments:

Post a Comment

haa..komen!komen!