31.1.13

D'one steak, bangi

Baru nie teringin nk mkn western.. Tp almaklum kami nie anak perantau.. Hu3.. Xtau nk carik kat mane then google la jwbnye mse otw dlm keta tu..
Niat kitorg m'carik di belah2 bangi sbb tau kat situ mmg bnyk kedai mkn..

Jmpe 1 kat google! D'one steak! Then search la kat gps alamat yg dibg tu.. Alhamdulillah jmpe!

Aku order triple grill.. Err btol ker? Lupa suda! Hee lapa sgt kot;(
Ren pn aku xigt dia order ape sbb dok sebok suap eesya mkn.. Hehe
Balqis aku order kn macaroni jer..

So far, biase2 jer.. Still xleh kalahkan fiske kat dpn sapura keramat tu! Hehe.. Jgn marah arr.. Tu pndapat& selera aku jer;)








No comments:

Post a Comment

haa..komen!komen!