9.1.13

Citer zaman dolu2!

Tetibe lagi! Sudahhh dok kes tetibe jer aku ni nape nye?? Haha

Td mase time mengepam ngan bebudak group ni t'kuar cite mase skolah2! Haha lawak gile lah!! Aah kan.. Slma kitorg keje 1 opis ni xpenah lak nk share cite zaman skolah memasing..

Mcm2 hal..

Tp tetibe aku teringat kat sorang mamat ni.. Yerr dialah cinta monyet yg 'setia' bg aku! Hahaa!! Mane xnye org cinta monyet kejap2 jer tp aku kapel smp bertahun!! Kes setia la konon!! Hehe..eh aku mmg jenis setia okeh. Kalo sorang tu, sorang tu jer takde 2/3! Hahahaa

Last2 mase aku da keje & dia still dok study lg ( time tu kapel da dkt 5thn rase) akhirnye kitorg clash.. Sbb?? Tah sbb tu la kot.. Konon da keje da jmpe org lain..Tp siyes aku xde sape pn time tu.. Dok kwn2 adelah! Siyes gak aku xde perasaan btol2 kapel same cam aku ngan mamat tu.. Agaknye kes susah nk carik yg ngam kot! ( fadan muke aku kan?) hahaha!! Tu la igt sng nk cr yg ok??yg ade sume hampeh! Aku xminat!!hehe..

Mamat tu pn dok salahkan dr sndri sbb katenye bnyk sgt kongkong aku.. Eh? Cmtu plak?? Hehe.. Baik ok dier! Aku nie lah wat hal! Huh! Ok la da xde jodoh nk wat cmne kn...

Mayb kitorg nie dah ditentukn as friend jer..smp skang aku da kawen (ok da jmpe ngan jodoh yg Allah dah tentukan utk aku;) dan dia pn da kawen ade anak sorang...

Haaaa.. Nmpk x? Nmpk x? Aku setia bkn?? Kalo kapel tu sorangggg jer.. & kalo da kawen tu mmg la soranggggg xkan 2/3 kot!!! Hahahaa

Adehh ok la.. Mls nk igt2 blk..
Ceh!!

No comments:

Post a Comment

haa..komen!komen!