10.1.13

Berani tak??

Tadi time lunch kami kuar g merantau ke opis orang carik makanan..
Mase beratur tu nampak 2 org hamba Allah yg mmg lain dr lain.. Mksud aku dr segi imej diorg tu.. Yelah, mcm kami2 nie yg normal nih g keje (khas utk org gomen yer, yg bos dia bkn tu jgn terase lak) pegi keje juz sarung bj kurung, tudung, skali skala nak nmpk lain br la pakai dress labuh or jubah moden saje..
Tp yg 2 org ni mmg dasyatt okeh! Sgt mencurik perhatian kami insan2 biase ini.. Hahah!! Bkn la aku teruja tgk kaum sejenis tp daring sgt kot pkai gitu keje gomeng...

Dan... Baru lah aku sedar yg aku berada di opis org di mana pegawai2 nye hebak2 koo!! Lawyer okeh!! Huhu..

So, ade yg brani tak pkai gini g opis gomen?? Hehe..



No comments:

Post a Comment

haa..komen!komen!