7.11.12

@ ana ikan bakar petai, bandar baru bangi

Mlm sabtu lps adik ipar aku yg laki sorang tuh open table blanje kami sume mkn ikan bakar.. ade ke memula dia ajaknye ke kuala s'ngor tuh! huhu..dah le musim ujan skang nie..kang ikan bakar ke mana lapa jer lebih..hehe..

so abgnye sorang tu (laki aku der) suggest kat ana ikan bakar petai kat bangi tuh..biase kte dngr kedai tu kat kuantan kan? haa nie dokek yo ngan umah den..xdela dkt sgt..utk kitorg yg dok kjg nih ok la..diorg dr keramt bole thn la gak.. dah la mlm tu mmg ujan lebat gile lah! ngan angin kuat nye lg...
mase kitorg smp kedai tu mmg tgh btol2 lebat gile..basah la gak bwh kaki suar!hehe... seb baik anak2 xwat perangai..alhamdulillah..

gambo br dpt duduk meja mkn!


fil & anak2nye yg 2 org tu..
[girls 2 org yg rupa sama tu lain mak tp 1 bpk ngan adik badik laki aku]
[parents in law aku da separate tp diorg still baik2 jer..smp org tgk cam xcaye jer yg diorg dah xde pape..yelah sbb anak2 kan..sume jd ok2 sajer..da beso2..masing2 da phm]


 yg laki tu la adik ipar aku yg open table mlm tuh!
menang beso gamaknye!hahahha xdelah!
yg sblh dia tu awekss la kn..
balqis cam biase ngade lbh ngan maksu dia..

eesya ngan sesape pon cool jer..
cam mama kn!eh?

the menu
hah tu ade no tepon skali! 


haishh order xsmp2 lg..mari kte b'gambo balqis
xde la lame mane pon..cpt gak service dier..
cuma biasela org ramai kn...

aku nie mknn lain sume igt nak snap, tp ikan bako nye lupe!!!
sbb da lapo katekan!hehe

sotong celup tepung dier xsemeriah kat kuantan tu..
tp bole la...



yg da tngl tulang jelah yg hado!hehe

b4 blk..
time nie ujan da reda..
erkk syukur alhamdulillah..
moga murah rezeki ye paan!ngheee..lengkali lanje la kami lg yer!

No comments:

Post a Comment

haa..komen!komen!