31.10.12

citer raye aji 2012

Raye aji dah abeh seminggu br ade mase nak tepek gambo..ahhh tak kesah la seminggu ker sebulan ker!hahaha

aku ngan ren xamik cuti pun sbb xde plan nak gi memana..blk2 keje khamis tu tros blk umah dlu packing bj sbb anak2 sume da slmt ikot nenek dia blk keramat.. b4 g umah mil tu kitorg g jj au2 carik baju kurung bebudak tuh..seb baik la ade..syukur sbb dpt la sedondon kaler utk anak dara tu w'pon xsebijik kan..kire bole la dari takde lngsung..mane taknye, bj kurung eesya mase raye pose ari tuh mmg da xbole nak sarung langsung!huhu..baby kan cpt naik badannye,...
pastu amik bdk2 tros gerak blk langat..nak tido sane..so bole la tlg2 ape yg ptt kn..
tp rupenye mak ngan kembo da siap2 msk pun..siap mak aku keje lg mlm tuh!adoii mak sabo jelah..nape gagah sgt??[fyi mak aku masih keje shift lagik] esok pepagi smp la umah tu..hmmmm

mak aku siap msk nasik impit, rendang daging, kuah kacang, sambal goreng, kuah lodeh!huhu.. pstu pas blk semayang raya abg aku beli lemang lak.. aku juz wat fruit koktail jer..hehe..

pas blk solat jumaat, mil aku n adik2 ipar pn da smp..kami pn gerak g umah makcik ren plak..gamat xhengat smp ke mlm la jwbnye kalo dah ke umah makcik sorang tuh! mmg kepoh dier tu!hehe..tp apepun hatinye sgt baik..ngheeeee

kakak n adik di pagi raye...

anak2 buah..ami & anaz 

nak gi jln raye!! 


ngan sil2 n kazen.. 

tu jer pic yg ado!
ren?xde lngsg nak join kalo tak disuruh..hukhukkk

No comments:

Post a Comment

haa..komen!komen!