3.10.12

fun!fun!funfair!!

1st time jejak kaki ke funfair!!!...dan seingat aku gak aku sendirik xpenah jejak kaki ke funfair nih..sebab???? sebab parents aku dulunye mase aku kecik2 bknla jenis kaki jalan...sume jenis homely type a.k.a duduk umah sajer lagi elok!!huahuahaaaa!!!

so bile dah beso2, dah keje, dah ade transport sndri barula merase b'jln2 tgk tmpt org [eh tmpt sndri!]huhu...ciankan?xdela..kami adek badek redha jer..bersyukur dgn ape yg ade....alhamdulillah...

dan mlm minggu yg lps bwk balqis lbh tepat lg g funfair dpn aeon cheras selatan kat umah kami nuu...rase dr lps raye ari tuh dah nmpk ade funfair kat situ tp br nie la nak bwk balqis ...tu pun sbb asik la janji nk bwk dier pegi...sonok kemain la jwbnye anak dare sorang tuh! yelah bdk da phm nak main itu ini kan...lain la si adek yg xtau pape lg tuh...kalo nak tau spjg otw ke situ [b4 tuh g mkn dlu n suap eesya mkn skali. tu yg "selamat" dah dlm keta..he3] aku igt msuk jer tmpt tuh dia nak la t'kejut ke sbb kat situ mmg bising gile la ngan muzik2 bagai! [mmg xsesuwaiiiii uolss bwk baby!] tp apekn daya..xkan nak tinggal??? tp alhamdulillah eesya tido ngan lenanya atas stroller dier tuh...

skang token seketol rm2. tp nak main sume game kene bayo seketol token x 2 = rm4 daaa!!! mahal ker??emm kalo nak main2 games ala2 train,roller coaster utk budak2 tu ok la rm4 tu tp kalo setakat main baling2 dart, baling2 bola, tangkap itik memangggg laaaa tak worth it langsung!! tapi disebabkan utk mak dan anak yg xpenah pegi pun funfair tuh kire ok la utk merase kate org kan..hehe...

hadiah???msti sume dok bygkan bear beso2 dabak, kete control tu sume kn? ofcoz la...dah sebati kate org...[eh kate xpenah pegi.mane tau nih??heheh..org cite, bace dimana2 n org citer la yangg;) ]
tp yg kitorg hnye mampu menang keychain,pen,beg enpon n stationery set sajer ok! eleh dah sah2 mmg la payah gile nak menang adiah beso2 tuh..tau sgt!huhu..

kakak yg xcited!!

hamboii tgk tuh..sungguh riak gayanye!kekekee 

kasi main yg ringan2 dulu...
lps nih siap la naik roller coaster bagai. tp mama kena la teman..
papa nye risau anak main sorang sbb nmpk gak danger disitu sbb bende tu laju plus naik tinggi!!
woohooooo mama juge xcited!
papa???rilex campor gayat dlm ati di bwh sane smbil jage eesya yg tido..hehe 

dah2 moh blk!! dah kol 11.30mlm!!haihhhh letihhh sehhh...@__@


No comments:

Post a Comment

haa..komen!komen!