16.10.12

demam nak tumbuh gigi...

eesya br baik demam...malam jer merengek2...xtau nak ape sbb sume aku da buat..
da sapu mnyk yuyee, da tuka suar, tuka baju, tuka socks, tuka pampers..xpenah2 jd cmtu..
ren ckp telinga dia sakit kot sbb nanges je pegang tinge! eh risau lak aku..yelah baby nangis mcm2 sebab kn!
spjg mlm ahad lps aku xtido..dah la esoknye keje!!!huwaaaa!!! seb baik la aku masih bole bgn pagi cam biase...
tp ati xbape sedap gak la..anak xsihat kan..sian lak kat mil kene layan eesya cmtuh...hmmm...

tp seb baik esoknye ren 'baik ati' xgi keje..hehe..xpelah lg pun kebetulan mmg isnin tu ade checkup eesya! so bole la jmpe doc tnye skali...

berat dah 8bln nih xnaik smp sekilo: so now berat dia 7.8kg cmtu jer..tp nurse kate ok lg sbb still ade progress.. badan dia plak naik merah2, tu yg nurse suh refer doc nak confirm kn...
tp alhamdulillah bkn campak, dia kate cam demam nak tumbuh gg jer nie..tp mmg b4 g klinik tu mil da ckp ade rase gg dia nak tumbuh tp belah atas!!wahhh biase baby tumbuh gg bwh dulu kan! [eh ade meaning ker baby tumbuh gg atas dlu nih ek??]

demam.....

g klinik checkup utk 8mths...
mase nie da baik demam..tp bdn plak naik rashes:(



No comments:

Post a Comment

haa..komen!komen!