24.9.12

anak2 pengubat hati;)

adoiiiiiiii!! awat la bizi sgt kat opis nih?? keje macam tidak akan pernah surut2...cewah ala2 gaya sinetron indon x?hehe...
sjk unit aku wat reshuffle tugas [dr wat keje speciality ke handle all in one.means kte handle 1 bah/jab tu sume la]. sbb kn reshuffle tu aku jadik bizi body!eh bizi woman!hehe...tambah2 lg baru nie opismate aku sorang cuti bersalin..dan aku ngan rela dlm pakse nye tanggung keje dier..hukhukk!maka b'tmbh2 la rase xckup wat keje 8jam tuh!cehhh poyo bukan bunyiknye??huhu.. tp itula realitinye...kate la apepun...aiman xkesah!huwaaaaaa!!!
tp xpelah, w'pon cenggitu jadiknye..aku akui yg aku makin bnyk tau info psl keje yg kwn2 aku wat b4 nie..yelah..dlu kte juz tau ape yg kte wat n keje kte jer..but now sume keje diorg aku jadik tau..w'pon blom xpert, tp yg pnting aku da tau nak process nye camne!!yehuuuuuu [tnjuk suke dlm ati jer..hehee]

blk umah pas bizi xhengat tu mmg la memenatkan...phewww!! tp aku xpenah pun ade rase nak meroyan smp umah tu..w'pon yg sorang blk skola mulutnye pok pek pok pek!hehe..yg sorang plak seb baik syukur alhamdulillah t'sgt la cool [mcm mama lettew!hehe].. aku mmg da set mind. keje hanye di opis, xyah sebok pk nak bwk blk. kalo ade pun juz nak sharing citer ngan en.somi jer...sbb aku rase tu bkn nak bwk blk keje opis, tp hnye sesi meluahkn perasaan saje..hehe..lega kalo dpt wat gitu! mekaseh en.somi sbb rajin layan citer puan isteri ini w'pon aku tau citer dier lg bnyk dr aku tuk seharian tu..hehehe...

so, tu jelah cite aku yg bizi ini..hewhew..
[nak gak update smbil wat keje yg melambak] mls nak pk! wat jelah smbil pndang tmpt lain!hukhukk

tatap muke eesya aku nih lg senang ati!lalalalaa....

si kakak lak dah makin payah nak ajak amek gambo sama..
yelahhh tau...dier da anak dara katekan..
huhu...
advance sungguh anak2 zaman la nih!


No comments:

Post a Comment

haa..komen!komen!