17.8.12

dlm bahye!!!! + jomm rayerr!!!

ari nie rase down sket sbb stok susu btol2 ibarat kais pagi mkn pg, kais ptg xtau lg ckup ker tak smp petang!huwaaaaaaa!!! ari nie tghari kalo mil bgtau susu mmg xckup mmg la aku kene blk pas stok susu yg br  perah...parah la weii!! seb baik la ari jumaat..pnjg sket time rest...hu2 jgn silap2 aku da xkeje blk suda!hahahha!!!!

ape pun, di ari2 t'akhir ramadhan ini aku nak ucapkan SALAM LEBARAN, MAAF ZAHIR & BATIN pd sume reader [erkk!ade kerr???ade la kot brg sorang dua t'masuk aku yg perasan nih!kekekeee] ahhh xpedulikk!nak gak wat ucapan raye kat korang!hehehe... kalo kiranye ade spnjg aku menulih a.k.a menaip kat blog aku sndirik ni ade yg wat org tersinggung atau terase ati [walaupon aku rase, aku dok tulih psl aku semata2....]aku mtk mahap bnyk2 ye...sesungguhnye aku mmg sorang insan kerdil dan xpenah lari dr wat kesilapan dan semoga aku sntsa sedar diri aku dan m'perbaiki kesilapan itu............

Kalo jadi raye ahad nih, plan sume da siap susun baekk punye!!nahh ni ambik ko tgk!

~mlm nie[jumaat] : pas buka kat umah, kitorg siap2 nak gi anto mil kat keramat. tp b4 tu singgah langat dlu jmpe family aku slm2 mtk ampun dan mahap sbb kami raye d kl dlu..family aku blk muo sabtu pagi..teros shoot g keramat...xtido sane pon, nk blk kjg sbb sabtu tu nak kemas2 umah dlu bagai...mcm2 koje aku nak wat nih!!!seb baik aku da raye dlu!ehhh?
~sabtu : kemas umah!!!vacum,mop, lap abuk,lap bekas kuih, isi kuih, bla bla bla.... da siap2 kemas bagai, pack bj nak tido umah mil mlm tu n bj raye esok..mlm nie nak tlg mil msk2!
~ahad raye!!! raye umah makcik2 belah mil area kl tu jerk..pstu dlm kol 2-3 shoot g tg.malim. kampung asben belah fil..mlm tu plan tros blk kjg sbb sok pagi2 nye nak blk muo dah!!wahhh meriah bukan??hehe..hopefully sume plan b'jln lancar & gumbira...insyaallah..amin...

pd sume, jage diri n family..drive carefully & hv fun wit ur loves....

slm aidilfitri dr fyzazreen sekeluarga....



No comments:

Post a Comment

haa..komen!komen!