13.7.12

supplement versi air

Utk preparation di bln ramadhan yg bakal tiba nti... so aku decide tmbh lg supplement shaklee tp versi air lak.  memule dlu akak shaklee tu mmg suggest aku amik air tu..tp aku igtkn sbb dier soya kan, so kalo bole mmg nak ler ngelak minum nye..[aku kureng minat air soya. tp taufu fa suker sgt lak...owh sbb gula merah kot;) ]

pastu sbb dok tgk testimoni opismate n geng2 fb akak tu, aku terpk gak nape aku tak try minum dlu sbb ramai yg ckp mmg bole memeriahkn stok susu..

dgn niat yg suci murni seorg ibu neh [tak lain tak bukan ade niat lain.hehe] aku pn bukak ler mukadimah kat en.somi..ngeeeee...

aku: syg, fyza nak try minum air shaklee pulak..ramai yg ckp mmg bole tmbh susu bdn.. stok susu eesya da kurang tu syg..risau gile..[smbil wat muke shedih+risau. bluwekkk!!]

en.somi: hmm..bape harge? [tau dah pe'el laki aku..xyah la ko ckp bnyk situ. bgtau jer nak bape rm!hehe]

aku: erm..air tu ade dua jenis..satu mcm soya+protein, 1 lg tu performance drink..mcm energy booster& elak dehidrate laa..yg tu syg pon leh amek tau! [ewahh jelas sungguh penerangan aku!kekkeee]

en.somi: nx week ek! nti bgtau bpe total.

aku: adehhhh tq syg!! [huhu..terharu]

so...inila air nye.....

ESP & PERFORMANCE DRINK

bnyk kelebihan esp nie...sape nak tau sile google yer
rasenye soya & kene minum sejuk

yg nie utk tmbh tenaga..
bkn semata2 utk org b'sukan..


sape yg nak tau details..cekedauuttt this link

No comments:

Post a Comment

haa..komen!komen!