18.7.12

Ramadhan..i'm waiting 4 u....

Insyaallah lg bape ari jer kte akan smbut bln yg penuh keberkatan, penuh mulia; Ramadhan Al-Mubarak..

Mmg berbeza bln pose kali nie sbb? of anak da 2!alhamdulillah syukur Ya Allah krn bg hambaMu ini skali lg merase nikmat berpuasa apetah lg b'sama family & 2 org anak dah.... tp yg lbh m'cabar lg kali nie compare last yr mase tgh peknen eesya dlm 4mths cmtu (xdpt pose sehari jer;), kali nie aku tgh bf pulak.. eesya plak blom mkn pape lg, still fully bf so mmg aku kene struggle wat stok..

skang nie stok dlm freezer ade dlm 6 botol + 5 plastik penuh [sedey sbnrnye. owh no!jgn la aku down] nak ikutkn risau tgk stok kurang cmtu.. tp xpe aku akan lbh gigih lg pam lps nie..ari2 usung beg pam pegi-blk keje..sbb bile time kat umah tu aku pam dlu b4 bg eesya bf then mase dier bf tu aku bg susu sblh, aku pam lg sblh[xtau name saintifik dier ape?ehh ade ker?hehe]..hrp2 m'bantu la ngan cara cmtu..hmmmm

pastu bln pose nie kitorg kene ulang-alik blk cam b4 mil dok ngan kitorg ari tuh..sbb nye mil aku nak masak n buka pose kat keramat..yelah adik2 laki aku kan ade lg kat situ..so maknye kesian ler..ok baekkkk!![sy yg menurut perintah!] aku redha jer sbb mil nak jage anak aku pon da seribu rahmat wat kami laki bini..huhu...
tp sbnrnye sian kat dier la kan..msti penat jg eesya lg, nak msk lg..

time blk keje lak nti aku amik balqis blk skul, tngu ren blk keje, amik kitorg pstu zasssss g keramat utk b'buka n amik anak..gitu la seterusnye smp la abis ramadhan......
raye??dis yr turn kl dlu yer..encik2..puan2....huahuahaaa[ceh!lom pape dah citer raye!ngeh ngehhh]

hrp2 sumenye b'jln lncar..moga bln seribu rahmat nie memberi keberkatan pd kte sume..insyaallah....

No comments:

Post a Comment

haa..komen!komen!