13.7.12

lega+jom coti!!!!

fiuuhhhh legaaa rasenye exam da settled! walauuuponnnn study la sgt kan!!hahahaa... yg pnting debor tu ttp ade hokey!yelah sikit2 pn msti la kte ade harapan nak score ye dak?

kat sini la aku g amik exam ari tuh..
institut KSWP,kajang.. eh bangi?
ntah..bile search ade tulih kajang, ade bangi..mane2la
pegi-balik en.somi hntr &jmput..hu3
maceh syg atas keprihatinan mu t'hdp wife mu yg enggak bisa drive 
[bkn xreti drive ye.tp saje mengade.memandangkn bkn slalu dpt mengade begitu..hehe]

coti exam patut dpt 3 ari, tp tmpt aku dpt 2 ari jer sbb 
opismate ramai gilos amik exam gak. so opis adelah kosong!hehehe
[bos jeles la tu!muahhaahaa]
dan suppose aku masuk keje blk ari last exam tu tp aku xmsuk pon sbb sukati aku laaaa!!
hehe..xde la..aku sms jer bos bgtau xmasuk sbb anak xde org jage,
mil aku nak blk keramat dah ptg tu sbb mlm tu dier wat tahlil kat surau umah dier.
dan esoknye kami sume nak gi b'coti2 malaysiaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
yehuuuuuuu!aku sokaaa walauponnn dpt mesia jer..[ahhh itu pun da payah benau aku nak packing bj & brg2 bagai!. haai camne la kalo g coti obersi yerrr?? da bole imagine kesaratan iteww...]


No comments:

Post a Comment

haa..komen!komen!