17.7.12

cherating part II ~ lunch & beach

Pas jer check in, msuk blik tgk surrounding sume ok la..cume bilik dier jer cam xbape nak complete..hu2..blasah jerlah..

pastu kitorg kuar carik mkn lunch..td mase otw spjg jln cherating tu nmpk bnyk gak kedai mkn..so, kitorg singgah kat 1 kedai tu btol2 tepi jln. aku lupe lak nak snap name kedai n mknn yg kitorg order [lapo noks!]. kitorg order nasi goreng2 jer.. tgk mcm2 gak ade. mase kitorg mkn tu ade 1 family mat salleh tu..laki,bini ngan anak remaja sepasang.. dan2 dlm ati aku notty2 pk, ape la yg diorg nak order ek!hehee..
pstu bile mknn da smp aku tgk diorg order sup, fresh orange ngan fries..owhh!pndai gak diorg order ikut tekak!kekekee [eh tah2 diorg da lali pon mknn mesia nih!happedaaa!!hahaha nyebok jer org yg tulih nih;)]


tgk jer la muke2 org yg pestime smp cherating nih!huahuahaaa
so pic mknn adelah lupe utk di snap!



pas jer mkn tuh, msuk bilik balik sbb xcited nak g jln2 kat pantai. tuko2 bj anak2 dlu..owh ye, kedai mkn ngan bilik kitorg dkt jer..[eh aku rase mmg cherating tu xbeso mane pun..juz cam 1 jln jer jmpe la sume bende.hehe]
yg bes pantai pun mmg btol2 dpn chalet ktorg duduk tu..kalo ngan family ramai2 msti lg havoc nih!!

saksikan la ketembaman eesya!!!


papa adelah bizi walau dimana2!!



sonoknyee eesya!!
suke jer dier..ngan angin..ngan dpt jejak pasir pantai..hehe


papa layan anak2 mndi laut..
mama tlg amik gambo jer..
aku xsuke sgt mndi laut, tp main pasir sgt suke!ngheeee




                                     
                                      




done for a day at cherating...
next dinner @tg.lumpur.
hahh jauhnyeee!!!
[tau xpe!!]


No comments:

Post a Comment

haa..komen!komen!