25.6.12

ujung minggu b'same buah2an;)

Rase da lame gile xblk langat(umat mak+abah lerr). dah la skang kat sane musim buah!!huhuu nie blk sbb nak jenguk org tua ker sbb buah??heheh..

sabtu tu ren cam biase ler..patotnye keje..tp bos arahkan anak buah g bergumbira main golf!!cehhh!!anak buah dier jer yg suke, family anak buah xsuke ponn!

pstu aku msg kembo aku tuh rajin x nak amek aku anak banak kat umah. pstu dier kate ok dlm kol 2 sbb kebetulan dier keje ari half dah ari tuh.. so ok la, aku bgtau la en.somi yg berade disinun..

otw blk tu aku drive sbb si kembo dah kepenatan bekerja ari tuh, bgn awal kol 5!huhuhuu...
seb baik la esya ok jer along d way tuh..xde la jauh pon kajang-h.langat, tp mane la tau kot melalak tgh jln.susu botol idok ler aku prepare..hmmmm..

aku da aim blk tuh msti lunaskan impian aku nak mkn sgala jenis buah2 yg ado spjg jln langat tuh!xkire nak jugakkk!!hehe..siap ko durian!!

ptg tu igt nak pegi bwk budak2 g playground, tp rintik2 plak belah nanding tuh..xjd lah!kang ade plak yg domam..
pstu xde plan lg..aku ckp ngan kembo aku kte round2 dok dlm keta jelah, kot jap lg da xujan..
jln2 la m'hala ke dusun tua.. skali area situ xujan!yeay bole g kolam air panas rendam kaki!!hehe

skali sampai sane esya tido lak..sedap dok dlm ekon katekan..
so diorg jelah turun dlu..
pstu bile esya da bgn cpt2 la aku kuar dr keta tu g kolam. sebeno nye aku pn xcited nak rendam kaki!da lame woo xwat gitu..dulu bujang2 rajin dtg situ..

skali aku sampai, tekejoit beruk jap aku tgk balqis dgn slamber badaknye rendam kaki dia dlm kolam tuh!dah la air tu bkn nye suam!bg aku panass tuh utk sorang bdk umo 4thn!!mmg kebal la bdk nih tau!!hadeiii

lepak2!!

nak g ronda2!!yeehaaa!! 

kolam air panas,dusun tua 

budak kebal!

siap gelak2 lg tuh..
kaki dlm air panas..sabo jer!! 

nak blk dah..

esya ngan tok abah.. 

esoknye g carik buah!! 

durian tembaga!!
sebijik nie 5org dewasa mkn tak abih!! 

beso gedabak!! 


yeayy puas atii!!
pas nie blk nak goreng cempedak!!
yahuuuu!!

No comments:

Post a Comment

haa..komen!komen!