21.6.12

shaklee bes!

nak citer psl supplement yg paling hot diperkatakn kat opis aku skang nih! aku xtau la sejak bile dan kenape, eh mmg tetibe lah supplement shaklee neh jadik rebutan dikalangan opismate aku!wahhhhh b'lumba2 nih beli shaklee. org yg jual shaklee plak bersepah kat fb tu..tp ade gak yg da mmg ade contact masing2..yg pnting supplier kte tu bole bg before & after service kat kte bile diperlukan..

sbnrnye bnyk jer info kte bule dpt psl mende nih. juz google jer sume kuar!
aku plak terjebak dlm donia shaklee nie mase peknen esya ari tuh. konon2 da set mind la takmo mkn jamu2 nih mase pantang, sbb mase pantang balqis pun aku amik set leesa formula jer. kebetulan ari tuh mase dok bace2 blog org, ade dier share citer psl shaklee nih. dia pn same ngan aku. tgh peknen n mase pantang nak amik shaklee jer. so aku pon bukak la link yg dia share tuh.
tp mmg lucky + bersyukur sbb aku dipertemukan dgn supplier shaklee terbest!hehee.. aku bace abes sume dia pnye blog psl shaklee..kalo aku nak citer kat cni mmg xabes la! ape kat kalo ade yg nak tau bukak jer link nih http://hebatkan.blogspot.com/ .. fully recommended hokeyyy!!

so aku pon contact la akak tu for details info psl confinement set.. bes jugak sbb ade trial set ngam2 utk 40hari berpantang.

bile aku post jer pic nie kat fb teros xpsl2 dgn aku2 skali glemer!
mane tak nye, ramai la berminat kan. mayb sbb ade trial set
siap utk berpntang tuh.mane nak dpt?hewheww

tp aku realize yg mmg ade beza amek shaklee nie.
mase pantang tu bgn pagi kte xrase penat,ngantuk@mls
w'pon mlm tu dok b'jage bf kan..
slamber jer aku bgn awal mase en.somi nak g keje..
pstu mmg xde la smbung2 tido nie..
fuhhhh cayalah! ;p


lps jer abis confinement set tu abes, aku tak tros order lg.
aku sj jer tak order sbb nak tgk cmne keadn aku nih,
ade beza @ tak.
tp bile aku continue bace blog shaklee tu
mmg xbole tahan la!
bkn xleh thn ape, sbb kte bace bnyk info
yg bagos psl brg tu, so xkan kte nak wat xtau jer!
gilo ker ape cam xde perasaan?hewhewww
pstu aku pon pm la akak tu..
tny itu ini bla bla blaa details, harge, kesesuaian sume bagai.
okeh done!
aku pon start ar berkomunikasi berkesan ngan en.somi..ngeh ngehhh
dan
alhamdulillah en.somi sayer approved!sbbnye??
sbb dlm set yg aku nak amek tu si somi pon bole menjoin kan diri utk mkn skali!
wowww hebatt!!hehehe

tp kan, nak diikutkn ade lg 1-2 brg yg aku nak amek..
tp blom ckup rezeki nye lg..hu3
xpelah, pelan2 kayuh kate org...
insyaallah ade rezeki aku nak lah try..
mudah2an dpt menambah stok susu buat anakku esya...
amin..insyaallah..

No comments:

Post a Comment

haa..komen!komen!