5.6.12

aku skang nie...

Assalammualaikum sume!!!
sayer da start keje tau!!! alhamdulillah sglanya b'jln lancar w'pon mase mule2 ari tu almost 1st 3wks yg lps tu agak payah la sket sbb esya t'pkse travel kajang-keramat pagi & mlm sbb dok ngan nenek dia kat sane. tp syukur sbb DIA permudahkan p'jlnn idop ini sbb mil da dok skali ngan kitorg demi m'jage cucu t'sayang..hukhukk..terharu bukan?b4 nie dia jage anak org..so skang da stop la mengasuh bdk tu..
so,xde la ren kene ulang alik anto & amik dia lg..lg satu kesian kat budak kan pagi2 bute da kene angkut naik keta..ptg pon camtu. ngadap jem hari2:(

skang nie tngl nk urus c balqis jelah, pegi blk skola...tp jd mengade sket la pulek bdk nih sbb da tau nenek dia ade kat umah tu,ha mulelah wat2 xbangun bile org kejut pagi tu..sabau jelah.. nie cuti skola xpelah jugak..tp nti da naik skola jgn harappp mama bagi nk ponteng2 hokeyyy!!udah2 ler tu memalaskan diri mase mama pantang ari tuh!bnyk benau dah telo ayam balqis!kekekee

oh yer!kat opis aku dah menjoin kelab ibuk2 menyusu!hehe..hari2 pam 3-4kali sehari..ade geng,so syokla!tuka2 citer n experience ngan kekawan;) alhamdulillah susu ok, tp tulah kureng sket compare zaman pantang ari tuh..stok pun cam menyusut. tp aku kuatkan semangat terus mengepam!!yg penting esya dpt minum susu fresh hari2. blk umah aku da dpt direct bf dia. org kate tu yg plng penting! hrp2 aku dpt teruskn smp la esya da start mkn solid food. time tu da x risau sgt kn..insyaallah

pstu ape lg ek?hmmm... xde da kot..yg lain2 rase same jer.. k la nti i update citer besh2 lagik! bnyk nih citer terperuk nak share sbnrnye..tp almaklum kalo da start keje tuh mmg la membizi xhengat donia!!hu3

dada dulu ;p

disudahi dgn sekeping gambo tuan tanah
buat tatapan kot ade yg merinduiku..
kehkehkehhhhh!!

No comments:

Post a Comment

haa..komen!komen!