9.4.12

LAKI ku yg LUCKY!!

Jumaat lps pas blk keje ren tros siap2 nak g dinner katenye..bos dier suh replace tmpt dier sbb ade hal lain..so laki aku pon t'pkse la gak pegi sbb da bos nye arah gitu..(ye ker t'pkse yang?)hehe.. ala aku tau laki aku tu mmg mls pon kalo da blk keje nak kuar2 blk,. tmbh ari jumaat ngan jem nye..nie nak kene ngadap semule m'hala ke holiday villa subang kot xsilap aku.

Tngl la kami 3 banak mlm tu..hadei m'cabar gak jage anak2 sorang2 nih!hu3.. xper,stp kesabaran itu ade hikmahnye..hmmm.. (xpenah lg gamaknye handle sorang2..sbb tu la dlm ati ade sket touching bile ren kate dier nak g dinner plak mlm tuh..hu3)

Seb baik la tv bnyk citer bes, layan super spontan!ha3 ilang gak boring! dlm kol 10 lbh gitu ren msg bgtau nak blk dah, katenye dpt rezeki mlm tuh..(aku xreply pon!kekee majuk kununn!)

Dah dkt kol 12 camtuh aku bwk anak2 naik ats tido, pastu tetibe ren smp.. tros tunjuk dier dpt lucky draw macbook apple...ewah! aku wat biase2 jer..sbb tak xcited pon ngan mende tuh!hahha poyo la aku kan! ala esok2 jer bole tgk..hehe..

Sbnrnye aku hepi gak utk ren sbb aku tau ofcoz la dier soka gile dpt macbook tu..yolah kalo nak beli jgn harap la..ipad 2/3 je bole dpt 2bijik kot br same harge ngan mende tuh!


wowwiee!!
ade pic tuan punye macbook, tp syg pic itew agak seksi..
makanya, enggak bisa ditayangin disini..hehee
kte tgk ini saja ya!



p/s: sil aku komen kat fb abg dier nie, nape sume org lucky nih?ari tuh ayah dier(fil aku) dpt ipad, nie abg dier lak dpt macbook! hu3.. dah rezeki kateku;)

No comments:

Post a Comment

haa..komen!komen!