9.4.12

Bau sedappppp..

Amboiii ape yg bau sedap2 nih??ooo nak bau kete baru rupenye..ngeh ngehhh..ala kembo aku tu nak kuar kete mesia jer pon;)
sbb skang nie kan dier pkai keta aku smntra aku cuti 3bln nih, so nx mth aku nak naik keje dah.. ofcoz la dier da rase sng bwk keta sndri kesana dan kemari!ewahhh! hehe..

sabtu ari tuh g lah tgk ketenye..dier nak saga blm tu jer..ikot kemampuan katenye..hehe..ok jer keta tu kn!sesuai utk pompuan..lgpun mak nk letk down payment bnyk sket, so kurang la bayo bln2..
yg besnye mak siap offer aku skali tuh!kalo nak keta baru amik la, mak bayo kn d.pymnt, tp bln2 adik la bayo!amboooiiii syok sungguh aku m'dngrnye! tp xpela mak, mekaseh bnyk2..ckup la ape yg ade tu..kang t'golek lak nak bayo bln2 tuh..hehee
keta aku tu dlu beli 2nd hand jer..cash. abeh cite!hehee..pon keta mesia gak;)

b4 nie sume m'hrp kat abah jer nak anto g sana sini. susah, lgpun kesian kat abah gak sbb penat kan..dier pun ade hal dier gak nak dibuat..tu yg better kembo aku tu independent camtuh. lgpun bukan xde lesen, mak pun ade! hah kan senang tu nak g mane2.. xyah susah2 tngu abah...tau2 jelah bpk aku tu cerewet orgnye!kalah mak kooo!hehehe

muka ada senyummmmm..he3

check2..tanye2..belek2..

eceh, amik gambo ngan bakal keta!
makin pjg & laju la langkah korang yer?
xper, bagus2!aku sokaaaa!! 

No comments:

Post a Comment

haa..komen!komen!