20.3.12

Ah..sedapnyee...^__^ urut laa..

Hari nie hari ke-37 aku b'pantang..tgk blog pun on & off ikut suker haku..heh!

Aku akui la kan skang nie mmg da susah nak carik tukang urut kalo kte xde kenal ngan mane2 tukang urut..ini pun kan aku google okeh! barul la name zaman cyber, ye dak?hehe..

Alhamdulillah aku dpt berurut dgn sorang akak nih..eh akak ker?umo cam baya2 mak aku jer...he3..pngil akak jer la kot kn!xkan ler nak pngil makcik;p
Aku jmpe dier kat sini.

Last week aku try call sume list yg ade kat website tu, ader la 3-4 org yg ok area kajang nie..ade yg xangkat, ade yg wrong number...mcm2..last aku try no. kak ani tu..cite2 itu ini, dier kate nti call blk ari isnin..aku xkesah pn ari ape, ikut free akak tu bile..yelah kte phm org sebok ngurut kan..

Pagi smlm (isnin) aku call blk tnye jadik x nak dtg, dier kate petang dier call.
Dlm kol 3 cmtu dier call kate dah dkt area umah aku nih..wah bagus akak nie!aku igt xjadik.

b4 start urut aku, dier tgk dlu luka jahit aku nie, kak ani tu kate 100% elok lg..hmm mmg pun dlm pun masih rase sakit lg:(
so, dier xkan urut la area perot aku..urut tmpt lain jer dlu..dier kate sengkak2 tu lg setahun pun baru nak buat pun boleh jer..ok kak!

Sambil urut sembang2 psl pengalaman dier berurut.. ade org mtk dier ngajor, tp dier bgtau aku dier xbole ngajor sbb dier dpt ilmu psl urut pun melalui mimpi & bkn dr blaja dr mane2 pihak..
so, kesimpulannye.. mmg rezeki aku dpt berurut ngan kak ani tu..dier kate lg seminggu dua call dier lg utk urut part II..hehee

owh ye! psl bayarannye kan, dier mmg xde tetapkan bape2 pun..ikut ikhlas ati kte nak bagi bape..hu3..ade gak org camtu zaman skang nie, apetah lg kat klang valley nie kn!
tp aku plak yg konpius nak bg bape!hehe..

Aku igt nti nak promote kak mak la jugak..he3..nmpk gayanye mil aku pun da tnye2 tu;)

No comments:

Post a Comment

haa..komen!komen!