31.1.12

JAMU vs SUPPLEMENT

Jom citer psl berpantang ngan jamu mmg xleh dipisahkan kan?kan?kannnnnnnnn? hu3..itula realiti nye... mane tak nye, bende dah jadik amalan sjk azali ye dak?
tp kan zaman berubah... amalan pon berubah juge... berubah jadik yg lg better adelah bagoss!!
makanya 4 tahun yg lps mase pantang balqis aku ambik leesa formula. siap beli full confinement set tu lagik ko!! last2 aku kene c-zer, bengkung tu langsung xberusik ok! tp pil2 dier aku mkn la..ade 2 jenis xsilap aku. ade mnyk telon & krim halia yg best!

Utk 2nd baby nie aku plan+tingin sgt nak try shaklee confinement set. nak ikotkan dier bukanla semata2 confinement set, tp di combine kn m'jadik 1 set yg sesuaiii utk ibuk-ibuk b'pantang;) survey2 nye survey, tnye punye tnye, aku pun decide nak try dari hebatkan.blogspot.com. Orgnye dok dkt jer ngan opis aku..dier kat p2 tu jer..so deal2 sng byhand jer, bole tgk orgnye skali;)

taraaa!! nie la dier set tu.
ckup utk 40 hari b'pantang..
aku add osthematrix sbb bile bace 
kisah dier hatiku tros terpaut!hahaha poyos!!

harap2 serasi la ngan body ku ini yeww!!insyaallah.. 
kte hanya mampu berusaha+berdoa;)

No comments:

Post a Comment

haa..komen!komen!