24.8.11

EMPAT TAHUN!

Ari nie 24ogos2011 genap 4thn usia perkahwinan aku ngan ren..alhamdulillah sgla pahit manis, susah senang, suka duka sglanya kami kami tempuh bersama2..mmg bkn mudah nak harungi hdup berumah tngga nie, bnyk dugaannye..lg lame, lg la mcm2 pesen nye! yg pnting kte same2 kene jujur, bert'jwb & sntsa communicate utk selesaikn sgla perkara yg m'dtg..insyaallah psti ade jln penyelesaian..
Aku bersyukur sgt2 krn DIA kurniakan sgla nikmat & rezeki yg ade nie pd kami sekeluarga, w'pun stp hari ade jer bad news/gud news samada dr ren atau aku sndri, sumenye dpt kami settlekn b'same.. aku mengaku ren bnyk b'korban demi keluarga, sumenye dier buat, dier usaha sndri utk dptkn sesuatu..kdg2 aku sndri pun xpasan bile dier wat itu ini, tau2 jer dier call/msg bgtau hal tu dah settled pun! dan aku mengaku aku mmg xmampu nak hadapi sume nie sorang2 tnpa ren..dier bnyk sedarkn aku, bg aku itu ini..w'pun xsesempurna & xsemewah org lain, tp ren sntsa cuba penuhi sgla keperluan kami sekeluarga t'masuk family dier..
Aku doa moga kami dpt bina hdup yg lbh baik dr sgla segi & moga Allah m'berkati rezeki, beri kami petunjuk dlm m'jalani kehidupan yg penuh pancaroba & jauhkn kami sekeluarga dr perkara2 yg xdiingini..amin
Utk MUHAMMAD AZREEN BIN AZMI, hny DIA yg tau betapa fyza sgt sygkn syg tau! mmmuahhhhhhhhxoxo luv u syg!!!

nie mase celeb bday balqis yg ke3 bln mei lps
*nie jer pic yg ado kat pc opis!kehkehhh

No comments:

Post a Comment

haa..komen!komen!