24.4.11

TQVM HARAJUKU!!!!

Harajuku????
kalo la kowang tau mslh negara aku nih yg sungguh sadis msti kowang kesian gile kat aku kan?
hahaaa poyoss!! xdela, sbnrnye aku nie mmg bermasalah beso kalo time nak carik seluar..especially jeans la kan.. yelah,dah kate kaki LANGSING sgttt;P
kalo dpt pun kene carik boot cut! itu pun sah2 menyapu lantai dan lebar xhengat..oleh itu harus la balik alter kedai! kesiann kannnnn?kesiannn la weiii..plisss..hehe
Ari sabtu yg aku keje ari tuh mmg plan nak kuar jln cuci2 mate..tu pun kuar umah dah kol 6 sbb ren ngantoks gile pehtu bole bantai tido lak dlu..ate tak kami anak banak join sekaki tido??hahhaa!! last2 smp mv pon da kol 8 lbh..msuk jj mv tuh skali aku ternmpk suar yg menarik ati ku..ngheee..ape lg, moh le try 1! wahh!!besnyeee!!sgt comfort n yg plng pnting sesuaiii ngan kaki ku yg LANGSING nie;P

 rembat skali 3 sbb sgt bes!!!

tu jelah..lalalaaa ~__^

No comments:

Post a Comment

haa..komen!komen!