24.4.11

n3 tertunggak...1st course on 2011

Nie citer awl bln ari tuh...
G kursus 1st utk dis yr...kursus kom. berkesan kat sg.petani,kedah noh.. wakil unit aku acelli 3 org, tp at last jadik 2 org jew sbb lg sorang ade hal lain.. yg lg sorang g ngan aku tu plak bdk laki, so g gamble sorang..hrpan aku dpt geng lain kat sane nti;) ala biase la kn, org pmpuan nie kalo nak jln mesti nak berteman, tp aku da set mind xkesah la, maleh nak pk geng2! pegi jer sorang, confem dpt geng lain nti;)

di dlm bas.heading to sp.

Pjlnn jer dah dkt 5 jam..ala naek bas, msti slow n steady..benti2..hehe..xkesah, jnji slmt smp kan.. bertolak dr opis pagi, smp sane 3 lbh cmtu..mase check in aku sorang jer, tp pstu dtg la partner sebilik aku..ooo bdk ukk rupenye..kat opis 1 building, tp lain floor, lain dept.. dan xpenah pun terserempak kat mane2..hahah!! biase la tu , xkenal kan.. nti dah kenal nie, msti terjumpe blk lah!!

1st class start mlm tuh after dinner.. ya amponn! penceramah kali nie mmg bes!kapla sempoii punye!ehhee..camni la bes g kursus. sket pon xngantuk n boring..hehe..
Xtvt mmg bnyk even sume wat dlm dewan tu jer..coz hotel tu xde mcm park or padang yg bole wat xtvt outdoor. tp xkesah sbb dlm tu pun kitorg redah wat jer..hehe

dis is my team!! RED team
btw, team aku menang keseluruhan!!yeayyyyyyyy!!!vange!!


kene jadik org buta utk dpt kn puzzle tu;)

mase nie kitorg kene belakon buat2 xdngr ape yg org kat dpn tu berucap..huhu..
sian diorg:(

yg nie pon same, tp kitorg kene belakon wat hal sndiri time ade org kat dpn tgh berucap.
hahaha jaat kan!

 haa, ptg tu plak ade member bwk kitorg round2 town sp..pehtu pekena radix fc..pestime mkn nih!
dngr dah bnyk kali, tp xdapek2 mkn lg.. yg member bilik aku tu lg sengal, xpenah dgr pon!hahaha sian ko!
ktiorg ber3 amik lain2 set sbb nak rase sume..hehe
Set dier mcm kfc, tp rase mmg lain..









Kitorg nye penceramah tu siap ltk kan dart as kpi kitorg sume. so bile ade mase lapang atau kelas blom start ker kitorg kene baling dart smp dpt 40marks.. wuuhuu sonok sbb rupenye aku bole main dart sbb kalo nak tau, skali pun aku xpenah baling dart tu!ekekeke!

posing ala2 nak baling dart ramai2!hehe

yg nie suhaila yg sebilik ngan aku tu..

yg 2 org nie pun same dept ngan aku. tp lain unit.

last day dah..:(
ade penyampaian sijil & hadiah utk sume..bes towl la penceramah tu!
hrp2 dpt join lg course camni....


sekian citer dr sg.petani..kedah nuuu!


No comments:

Post a Comment

haa..komen!komen!