5.3.11

bole ker tak??bole dah kot;)

Last week b4 naek keje itu ari aku dah pi mengurut kat langat..mmg kembo aku, mak aku & aku dlu pun dah urut kat situ jer..dekat sajer ngan umah parents aku tu..so senang la kan..
legaaa sket rase bdn aku nih;P..settled 1 hal!

Mlm sabtu blk dr langat -> keramat tu terase nak mkn sesuatu..tp aku xsure bole ker x lg.. aku tny en.somi bole ker idak?
erm..pandangan dr en.somi: rase2 bole kot sbb bkn aku nak mkn seafood or yg mmg sah dipantangkan;)
so, dgn rase syiokk nye ren bwk la gi situ..lgpun ongkosnye udah masyukk..ngheee..yelah beb, 2wks dok umah sesado..ari2 juge ngadap ikan haruan yer kwn2...eh eh tp sedap tau haruan tu..silelah try bg sape yg xpenah tu..heheeee..yg penting kene pndai sesuaikn rase dier la....

muka ada senyummmmm:))

ini budak pon senyumm jugee..nghee;) 

appetizer: mushroom soup + garlic bread = shedappp wooo!

nie balqis pilih sndiri sbb dier nmpk gambo fries tu kat menu..sabo jelah..

haaa nie la dier yg dok terbayang2 sgt tu..ekekke
alhamdulillah dpt gak mkn..
sodapp!!

papa punye..mixed grill..
ade 3 choice: lamb/beef/chicken
mabeles!! 

hot tiramisu 4 mama!!!

kedai nie sbnrnye dekatt sgttt ngan umah mil aku tu..
dpn sapura au2..ramai kot yg dah tau..
kedai nie nama nye "fiske steakhoues"
tp aku & ren pngil kedai CERMIN jerr sbb nye
dlu2 aku xtau ape nama btol kedai tu, pastu yg obvious nye 
ade seat utk duduk dlm kedai berdinding kan cermin..hehehe
tp outdoor seat pun ade la jugak..
harge dier pun very reasonable..
okeh la..dah mcm promoter lak aku nih^__^

No comments:

Post a Comment

haa..komen!komen!