25.2.11

Dah 2wks dan ku mencuba ini.....

Waktu berpantang kali nie, aku xde amik ape2 ubat atau jamu pun. tp esok nak pi berurut kat langat..hrp2 dpt la legakan sket badan aku yg lenguh2 alam nih..blkg pun sakit..agaknye kesan epidural kot. aku pon xtau nape kali nie kene 2x injection kat blkg tu, dlu mase czer skali jer aku rase...

Baru nie aku terbace kat MW psl bende nie, seperti aku tertarik kau mmg menarik da bomb!ngheee..tp xde lak detail info..so,aku pun google utk tau lbh lg coz cam bes jer utk di try;) pastu, aku ade sent 1 email kat owner tu nak tau bile yg ptt aku amik dgn keadn aku skang nie..pastu dier reply bgtau after 2wks aku da bole amik & better teruskan b'pantang utk 44 hari. owhh, ok2 br kutahu..hehe..
hrp2 mende nie serasi la ngan aku sbb aku nie mmg la org yg susah nak menten pil2 cenggini, ape tah lg yg berunsurkan jamu2 yg berbau 1 badan tu!!no no no!!
Aku pun try la calling stokis yg plng dkt ngan umah aku nih. okeh,deal nak jmpe kat sinun.

oh ye..esok genap 2wks, makanya aku bole la start mkn! tp jgn lupe ye..teruskn pantang lg sebulan syafyza...demi diri sendiri!!hoyehh!!!

haaa.. nie la mende tuh!! 
JAMU RATU DARA da kebabomm!!hehee

kalo ade yg minat nak tau detail, sile la tgk


No comments:

Post a Comment

haa..komen!komen!