14.11.10

alahaii...kerinduan............

Tetibe aku sgt rindu utk memasak...uhuk hukkk..
lorrrr!!igtkn rindu pe la tadi...eh,xslhkn rindu utk msk?..hmmm..yelah kn, time aku merase jadik fulltime hsewife selama 7bln itew la aku dpt masak sepueh ati daku..pantang terlintas, ternampak, tersebut jer terus berdesupp masuk dapo!heheee.. rujukan??ofcoz la blog2/link2 kat tenet yg melambak tuh! ko type jer ape nak, sume ado! haii.. tah bile agaknye mase tu akan dtg lg kan?
aku mmg suke msk, w'pun aku tau aku nie idok ler pndai sgt msk pun, tp aku sokaaa!! bes dpt msk ape yg kte sndri teringin, pstu mmg pueh ati la kalo jadik..hehee.. jadik pun ikut tekak aku ler kan;P
aku suke baking..kek,muffin..lauk2 pun suke gak...kuih2 pun sukee jugee..hehee..sume aku sokaaa!!! insyaallah la kan, ade rezeki kami dok umah sndri nti akan aku msk blk sepueh ati ku...tp mayb xde la dpt msk ari2..yolah,kojo kan..time2 penat tu xla kot..wiken,insyaallah..aku tingin sgt2 nak family2 aku dtg umah aku lepak2...mkn2 ape yg aku msk..hehehe..how sonok!!!hehee...
insyallah..moga ade rezeki kami....................
owh yer! di kala ini aku juge sgt kerinduan pd encik somi ku yg xblk dr raye pose ari tuh.......hmmmm......tp raye aji nti dier blk!!ngeeeee;)

neway, aku nak ucapkn slmt ari raye aidiladha pd sume yg sudi singgah umah daku nie...dadaa

No comments:

Post a Comment

haa..komen!komen!