8.7.10

yeayy!!thanx MYR!!!

Patutla lame aku try msuk MYR nie xdpt2..igtkn da xwujud ker hape..ropenye di stopkn kejap oleh owner nye...aku tau nie pun dari KAK NOR sifu msk2 juge mcm yg lain2 tu..haa kalo ade yg nak tau, kat cni gak la aku dpt bnyk idea & resepi nak msk mcm2 resepi tu..mmg btol2 jd rujukan aku utk memasak! aku syg kn LINK2 tuuuu..syg sgttt sbb bnyk jasa mereka2 pd aku yg 'xreti msk' nie..uhuhu..sebenonye kat tmpt2 cmtu la bole bg kte idea & minat utk try resepi2 tu kan...
yeayy!!pasni bole la bkk myr balik! ckp jer nak resepi ape?hah ko type jelah kat box search tuh!kuar la dier!!ehehhehe
ape lg kwn2!moh kte terjah lg myr!!! yahuuuuuuuuuu!!!!

hah, ape tgk2 lg tuuu..
masak wei..masakkkkk!!!


No comments:

Post a Comment

haa..komen!komen!