13.7.10

Masih MenCARIK!!

Aku yg masih mencari.....carik ape?ape??carik koje tetap la weh..nak carik ape lg?xkan carik boypren kott!kehkehhh!! yg sebeno2nye mmg la ade jauh disudut ati ku ini ingin juge merase keje gomen memandangkn en.somi ku sudah ndak mungkin lg keje gomen (adolah sobab musababnyo!) yg pasti, aku akan terus b'usaha w'pun ntahkan dpt ntah x.. wat mase nie, kalo dpt keje private aku ndak kesah, & ndak dpt lngsg keje lg pun xpe!hehehe.. xdela, now da lbh stgh tahun aku kat sbh nie, xkoje!dok umah!pestime okeh aku merase xkoje pas abis blajo..huhuu..wat a wonderfull xperience;)
b4 dis, aku keje private jerr...tp yg aku pelik sume previous keje2 aku relate dgn construction line..dah rezeki kat situ kan...redha jer;)

so,so,so...mulelah aku gatai dah rase nak keje blk..hehehe..miang kan fomfuan nih!! haii ntahla..ade org yg msti nak berkarier!xmungkin dok umah sesajo!!ade lak yg sonok giler bile laki offer xyah keje,dok umah jage anak,jage umah, jage abg nie sudah!!hahahaa...tp yelah it's depend on ur situation..ade yg mmg memerlukan somi-isteri keje & sebaliknye...

Situation aku??owhh laki aku xdelah suruh sgt2 aku keje (4 the time being la), tp kalo bole & kalo dpt hendaknye, dier nak aku koje gomen ( phm2 la nape yer tuan2 & puan2 sekelian alam:P ). Aku penah la bbrape kali attend i'view gomen & yg sewaktu dgnnye, tp nmpknye blom ade rezeki lg..ade 1 tu plak, bile aku da confirm kene trnsfr sbh baru la pngl, tu pun suh aku posting kat batu gajah!huihhh xkose!!ehehhee...(bnyk lak cekadak aku nih;P)

oleh yg demikian rupe, aku update lg SPA registration utk kali ke2..moga2 ade rezeki..Insyaallah...............

job oh job!!!
mari kemari datang padaku;)


No comments:

Post a Comment

haa..komen!komen!