9.7.10

ayam goreng pandan dr myr

Hah, tgk ler betape aku addict nye ngan resepi2 kat MYR nih! td aku xtau ape nak dibuek ngan ayam tuh..nak msk ikan smlm & kelmarin dah msk..so,smbil dok terpk2 nak wat ayam msk ape, aku godek la myresipi kot ler dpt idea2 besh2 kan?hehee..skali aku teringat kat dapo ade d.pndan. hah,ape kate kte try search ayam pandan, xkesah la msk ape skali pun, jnji gune pndan2 tu..ngheee...dan hasilnye????tadaaaaa...

mase goreng tuh,fiuhhh bau harum d.pndan tu, mmg beshhh sgttt!!

 tgh tngu en.somi blk koje nih, nak lunch sesame;)



No comments:

Post a Comment

haa..komen!komen!