15.7.10

aku bersyukur.............

Oh no!!time is running out!!!huhuu..sgt2 rushing situation aku skang nie!! kowang pun sedia maklum kan..aku kat sabah, tibe2 dpt surat offer lg seminggu jer kene lapor diri..ohh..aku mmg sgt2 bersyukur..sumenye rezeki dariNYA...cume skang nie kene plan btol2, pk abis2 mane yg penting2 sume kene didahulukan & disetelkan dlu...

erm, tiket flight blk da booking. insyaallah aku blk kl nx monday. ren anto ktiorg smp ari aku lapor diri. pastu dier blk kk terus coz dier pun bnyk hal kan nak setttle down kat cni..aku phm..da bole anto aku tu pun aku da sgt2 bersyukur!thanx so much syg!!!!

Blk kl nie, planning nye aku dok umah parents aku la kat h.langat tu..coz aku rase mmg lg dkt aku dok situ ke p'jaya compare aku dok umah mil kat keramat tu kan..so bile free2 wiken bole la aku bwk balqis gi umah dier..yelah org tua kte jugak kan..takot terase lak..huhuu..lebih2 ngan cucu kesygn yg sorang tu..hehehee...

Aku berdoa moga sglanya berjalan lancar & dipermudahkan ape yg kami rancangkan...sesungguhnya, aku amat2 bersyukur di atas rezeki & anugerah ini........ALHAMDULILLAH..........

Segala kenangan manis di sabah akan aku bawa bersama...sgalanya terlalu indah hdup disini..walau jauh dari family, kwn2 & sedare2, kami bahagia...smoga ianya berkekalan walau dimana & kemana kami pergi...insyaallah..

Moga hari ini, esok & hari2 mendatang membawa seribu makna & kebahagiaan buat kami sekeluarga..doakan yer teman2..^_^

No comments:

Post a Comment

haa..komen!komen!