14.6.10

plissss comeback!!!!!!

Slm uolsss..fiuhhhh!lame gilos aku menyepikan diri!(sepi la kununn)ehehhe..ntah la yer,bole dikatekan ari2 jer aku on9,ari2 ngadap lappy nih(ngadap,tp bkn t'menung @ surf mende xb'faedah tau!),tp xtau la nape RAJIN sgt aku nih...
tp mmg la tau,i'm really2 feel different bile keje kat opis n bile kte wat keje kat umah(hsewife laaa..!)
u noe wat,bile aku kat keje kat opis tu,bz2 pun biler time ade bos(sbb bos aku bz sokmo ngan xtvt luar dier tuh!), time ade tender, & yg sewaktu dgnnye..so,not all de time aku bz la sng citer. tp biler da dok umah nie,mmg aku akui,hsewife lg penat+bz+fulltime rse ade jer mende nak dibuatkan tuh..aku rase kowang pun bole imagine n rase sndri biler time kowang yg koje2 tuh dok umah on wiken kan?kan?kannn???
oleh itu...dikala blog ku ini tdk dihapdet,makanya diketika itu,bkn la aku MALAS, tatapi hanyalah kerana aku sgtlah PENAT..atau dlm bahasa lebih indahnya,MOOD blom mari daaa....
and de most important thing, aku xpenah lupe singgah di umah2 kowang yg aku sayangi..ngehhh ngehhh;)
p/s: c u guys soon biler aku sudah terlebih RAJIN nti yerr..ehehhee daaaa

 kalo agak2 rindu tuu..tataplah gambo 2banak nih!!muahaahahhaa!!!

No comments:

Post a Comment

haa..komen!komen!